Donato Martinelli

 • JASTEK BABY NANNA

  0 out of 5
  L1,000.00L1,500.00
 • JASTEK BABY SOFT 40×60

  0 out of 5

  JASTEK BABY SOFT 40×60

  Ky jastek eshte teresisht me ajrosje dhe antialergjik.

  I mbushur dhe i perbere nga mikrosfera poliestre,

  i trajtuar me efekt special per te garantuar butesi dhe elasticitet te jashtezakonshem,

  per nje gjume te rehatshem dhe te shendetshem.

  L1,990.00
 • JASTEK FIBRA ME AROME EUCALIPTO

  0 out of 5

  JASTEK FIBRA ME AROME EUCALIPTO

  Ky jastek eshte realizuar teresisht ne itali me teknologjine me te avancuar kombinuar me mjeshterine e personelit te specializuar.
  Fibrat e nje teknologjie te larte garantojne mbeshtetje,

  frymemarrje dhe komfort ne kohe.

  Sigurisht nje suport i mire per koken dhe qafen..

  kualiteti me i mire per nje gjjume te rehatshem..
  Veshjes se jastekut i jane shtuar mijëra mikrokapsula që përmbajne esencen ekualipto.

  Kontakti normal me jastekun e ben te lëshoje aromën që zgjat pafund dhe mbush ajrin në menyre te kontrolluar.
  Kjo pëlhurë e trajtuar me sistemin aroma i jep produktit ne thelb clirimin gradual

  nëpërmjet kontaktit ose thërrmimit ne pjesën tjetër normale.

  L6,700.00
 • JASTEK FIBRA PROTECT BAMBOO

  0 out of 5

  JASTEK FIBRA PROTECT BAMBOO

  Pelhure Bi-elastike 3D, realizuar teresisht ne Itali,

  krijuar nga bambu për të përmirësuar Kualitetin e Gjumit

  dhe për te patur një barrierë mbrojtëse Antibakterial Natyral..
  Gjithashtu ky jastek eshte realizuar me Viscolattice MEMORY,

  i prodhuar ne Itali me karakteristikat e ndjeshmerise termike dhe dendesise duke lejuar nje Gjume Ideal,

  garanton nje Komfort Maksimal, sepse materiali pershtatet ne menyre perfekte me formën e kokës

  dhe ngadalshem kthehet ne gjendjen e tij fillestare i kontrolluar nga efekti Memoria di Forma.

  L3,490.00
 • JASTEK MEMO ME AROME LAVANDA

  0 out of 5

  JASTEK MEMO ME AROME LAVANDA
  Ky jastek eshte realizuar me përdorimin e Viscolattice MEMORY,

  i prodhuar ne Itali me karakteristikat e ndjeshmerise termike dhe dendesise duke lejuar nje Gjume Ideal,

  garanton nje Komfort Maksimal,

  sepse materiali pershtatet ne menyre perfekte me formën e kokës

  dhe ngadalshem kthehet ne gjendjen e tij fillestare i

  kontrolluar nga efekti Memoria di Forma.
  Veshjes se jastekut i jane shtuar mijëra mikrokapsula që përmbajne esencen e lavandes.

  Fërkimi normal lëshon aromën që zgjat pafund dhe mbush ajrin në menyre te kontrolluar.

  L6,700.00
 • JASTEK MEMO RELAX ME ALOE VERA.

  0 out of 5

  JASTEK MEMO RELAX ME ALOE VERA.

  Aloe Vera eshte e njohur që nga kohët e lashtesise për vetitë e saj shëruese,

  te butësise dhe përfitimeve.

  Kjo pëlhurë e veshur nga trajtimi me Aloe Vera rrit cilësinë e këtij produkti..
  Ky jastek eshte realizuar me përdorimin e Viscolattice MEMORY,

  i prodhuar ne Itali me karakteristikat e ndjeshmerise termike dhe dendesise duke lejuar nje Gjume Ideal,

  garanton nje Komfort Maksimal,

  sepse materiali pershtatet ne menyre perfekte me formën e kokës

  dhe ngadalshem kthehet ne gjendjen e tij fillestare i kontrolluar nga efekti Memoria di Forma.

  L6,700.00
 • -60%

  JASTEK MEMORY BLU – RELAX I MAGJISHEM

  0 out of 5

  JASTEK MEMORY BLU – RELAX I MAGJISHEM

  Ne kete jastek VISCOLATTICE te mbrojtur nga “Health Protection”

  eshte shtuar esence vajrash nga LEVANDA dhe ALOE VERA.

  Ky jastek leshon arome te fresket,

  delikat i cili zgjat dhe ndihmon ne largimin e stresit e nervozizmit dhe gjithcka ne avantazh te qetesise dhe relaksit..

  VISCOLATTICE eshte rezultat i një teknologjie te jashtezakonshme që shton në cilësinë e lattice

  : ajrim, freski, stabilitet dimensional, ergonomi, pa erë, i riciklueshem,

  kundra marimangave dhe produkt pa përdorimin e CFC-ve.

  L9,990.00 L3,990.00
 • -41%

  JASTEK MEMORY I VERDHE – KUNDRA MUSHKONJAVE

  0 out of 5

  JASTEK MEMORY I VERDHE – KUNDRA MUSHKONJAVE

  Ne kete jastek VISCOLATTICE te mbrojtur nga “Health & Protection”

  eshte shtuar nje substance e vecante JO TOKSIKE, KUNDRA ALERGJIVE,

  PA AROME, e cila krijon nje barriere te padukshme e mjaftueshme per te mos

  lejuar prezencen e mushkonjave dhe insekteve te vogla.

  VISCOLATTICE eshte rezultat i një teknologjie te jashtezakonshme që shton në cilësinë e

  lattice: ajrim, freski, stabilitet dimensional, ergonomi, pa erë, i riciklueshem,

  kundra marimangave dhe produkt pa përdorimin e CFC-ve.

  L8,500.00 L4,990.00
 • -47%

  JASTEK MEMORY I ZI – NDJESHMERI FRESKIE

  0 out of 5

  JASTEK MEMORY I ZI – NDJESHMERI FRESKIE

  Ky jastek VISCOLATTICE i mbrojtur nga “Health Protection” permban mikrosfere

  PCM (Faza e ndryshimit te materialit) e cila perthith nxehtesi per te krijuar nje mikro klime konstante

  qe te dhuroje nje ndjenje freskie ne anen e trupit qe ka kontakt me jastekun..

  VISCOLATTICE eshte rezultat i një teknologjie te jashtezakonshme që shton në cilësinë e

  lattice: ajrim, freski, stabilitet dimensional, ergonomi, pa erë, i riciklueshem,

  kundra marimangave dhe produkt pa përdorimin e CFC-ve.

  L8,500.00 L4,490.00
 • JASTEK MEMORY JESHIL – KOMFORT I VERTETE

  0 out of 5

  JASTEK MEMORY JESHIL – KOMFORT I VERTETE
  Ky jastek VISCOLATTICE i mbrojtur nga “Health Protection” eshte realizuar nga perzjerje e re me origjine vegjetale.

  Ky jastek siguron nje mirqenie totale ne harmoni me natyren.

  VISCOLATTICE eshte rezultat i një teknologjie te jashtezakonshme që shton në cilësinë e

  lattice: ajrim, freski, stabilitet dimensional, ergonomi, pa erë, i riciklueshem,

   kundra marimangave dhe produkt pa përdorimin e CFC-ve.

  L8,500.00
 • JASTEK ORTOPEDIK ME 3 POZICIONE TE NDRYSHME..

  0 out of 5

  JASTEK ORTOPEDIK ME 3 POZICIONE TE NDRYSHME..

  Pozicioni i ulët i jastekut eshte per të reduktuar pikat e presionit mes kokës dhe jastëkut.
  Pozicioni i larte i jastekut eshte per te mbeshtetur vertebrat dhe per te mbajtur nje qendrim korrekt.
  Zona qendrore e jastekut eshte krijuar per te arritur nje efekt

  masazhues te kenaqshem dhe aktivizon MIKRO – QARKULLIMIN..

  L8,790.00
 • JASTEK PER BEBE KUNDRA ASFIKSIMIT 30X40

  0 out of 5

  JASTEK PER BEBE KUNDRA ASFIKSIMIT 30X40

  Per te ofruar kualitetin dhe rehatine maksimale bebit tuaj

  kemi krijuar kete jastek ne Viscolattice me karakteristikat me nje kthim

  te ngadalshem qe garanton nje qendrim korrekt te kokes ne cdo pozicion i krijuar gjate gjumit.
  Vrimat speciale te krijuara ne jastek konsistojne ne nje

  nivel ekselent qe evitojne qendrimin e lageshtise dhe krijimin e mykut .

  L1,590.00